Kujawsko - Pomorski Klub Audi
Godlech912User prosto z Ingolstadt
No wreszcie Karol! Witamy! Pewnie o forum dowiedziałeś się z tej ulotki co Ci dałem To mamy już 2 z Grudziądza
black arrowNowy użytkownik
Witam. Niektórych kolegów znam z widzenia, teraz będzie okazja poznać się lepiej na spotach w Toruniu. Mam na imię Marcin, jestem z Torunia a jeżdżę czarną strzałą (black arrow).[Audi A4 b5 1,8T 150KM]
Siemanko szwagierku
black arrow napisał:
Witam. Niektórych kolegów znam z widzenia, teraz będzie okazja poznać się lepiej na spotach w Toruniu. Mam na imię Marcin, jestem z Torunia a jeżdżę czarną strzałą (black arrow).[Audi A4 b5 1,8T 150KM]
witamy witamy
Witam wszystkich. Co prawda zarejestrowałem się jakiś czas temu i nie robiłem wpisu w powitalni ale lepiej późno niż wcale. Mam na imię Rafał, jestem z okolic Torunia-część osób mnie zna, bo bylem z raz czy dwa na spocie. Obecnie poruszam się Skodą Felicią koloru srebrnego z silnikiem 1.3 benzyna ale w nie długim czasie wrócę do mojego pierwotnego auta czyli Audi Coupe
Witam. Adka z AK. Tak samo jak Sammi muszę czekąć ponad 10 minut na przejeździe kolejowym Furka, którą się wożę to niezastąpione Audi B4!
Pozdrawiam
Gość
masz racje b4 niezastąpione i niezawodne
Ponieważ byłam zmuszona zmienić login przedstawię się jeszcze raz Tośka ze Słonecznej Calfornii, Audi B4 80.
Pozdrawiam
Witam mam mały problem ponieważ mam Audi 80 b2 z 86 roku i nie wiem czy mógł bym się do was przyłączyć.
Gdy przeglądałem forum za uwarzyłem że wszystkie modele są b3 i lepsze.
Ostatnio edytowany przez drwal (01-07-2011 16:02:18)
drwal napisał:
Witam mam mały problem ponieważ mam Audi 80 b2 z 86 roku i nie wiem czy mógł bym się do was przyłączyć.
Gdy przeglądałem forum za uwarzyłem że wszystkie modele są b3 i lepsze.
Witamy kolegę
Każda osoba, która posiada Audi i która jest zwolennikiem tej marki ma prawo i nawet obowiązek się zarejestrować Przecież to nie jest żaden problem. B2 to świetne auto i jeden z klubowiczów również takie posiada. Zapraszam do zaprezentowania autka w dziale Nasze Audi bo jestem strasznie ciekawy co to za maszyna oraz na spotkania. Pozdrawiam i witam za forum.

PelekUser prosto z Ingolstadt
Witamy!!!!!Wazne ze marka 0000 a taki rarytasik jak b2 to tym bardziej nam miło ze się ty do nas przyłączysz