Kujawsko - Pomorski Klub Audi
Łukasz na stałe Sierpc.. Bydgoszcz przelotem co tydzien lub 2
Mój dyliżans to audi b4 zrobione na mtdi
Witam wsztstkich
Pierwsze logowanie mialem w lutym a teraz dopiero moj pierwszy post .. wstyd mi Mam na imie Łukasz, mieszkam w Wąbrzeźnie . Moja ślicznotka to A8ka z 1998 roku 4.2 quatro ... mam nadzieje ze niedlugo poznamy sie spocie
Godlech912User prosto z Ingolstadt
Witamy kolego! Może byś był chętny też na spota w Grudziądzu? Może coś będzie w następnym tygodniu.
Qrde .. ja jestem w domu co 2 tygodnie .. a teraz akurat w niedziele wypada mi dzien wyjazdowy w trase ... moze uda mi sie jakos wpasowac nastepnym razem
Panowie jeśli chodzi o spoty to jest odpowiedni do tego dział. Tu tylko przedstawiamy się i witamy nowych klubowiczów.

witam i zapraszam reszte ekipy o przedstawienie sie
Cześć!!
Jestem Mateusz , właśnie zostałem waszym nowym kolegą,
bdw. ładne te wasze audiczki
Nowy użytkownik
Siema MAm na imię Damian mieszkam w Ostromecku koło bydgoszczy śmigam Audi A4 b5 Avant granatowa
Pseudonim DawcaStant
Witam Klubowiczów. grzechu mieszkam w Płonnem koło Golubia Dobrzynia,ale najczęściej w Brodnicy.Jeżdżę B4 Avant 1z.
Binas TucholaMega User
Siema Witamy Witamy
Pozdrówki dla fanów pięknej marki:P Karol mi na imię dali to sobie używam... Mieszkam w Starej rudzie (stara ale daje rade:P) niedaleko grudka. Na razie bujam się 80 b4 ABT :d Witam i życzę szerokości na trasach