Kujawsko - Pomorski Klub Audi
Madzia - koleżanka podeśle jakąś fotkę swojej NiuNi
..."jeden grzesznik nawrócony jest lepszy niż dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych"...
Witam wszystkich, mam na imie Rafał, jestem z Torunia, posiadam błękitną A6 C5 TDI
Ostatnio edytowany przez rafalekA6 (25-02-2011 21:00:53)
witam z tej strony Jarek -jarekcg w tej chwili poruszam się vw golfem mk1 ale mam sentyment do b4 zwłaszcza w wersji avant z motorem 2.8 V6 i czegoś takiego mam zamiar szukać gdzieś w połowie roku...
tyle o mnie...
Użytkownik
Witam.
Mam na imię Michał i jestem posiadaczem czarnej A4 B5 Avant 1,9 TDI 110KM.
Jak coś to kom: 501-156-043 lub GG: 1015925.
Pozdrawiam
nooo ... ja widzę że coraz to więcej nas się tutaj robi... a jak mówi przysłowie : w kupie siła
Siema Siema
Mam na imię Krzychu, wołają mi bolo lub bolek, jestem z Torunia, obecnie śmigam a4 b5 1.8 (srebrny metalik w sedanie).
Linka do waszego forum otrzymałem wczoraj od Martina tak wiec chętnie wpadłem..
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez bOlO! (06-03-2011 11:25:40)
Użytkownik
Uszanowanie Kolezankom i Kolegom - klania sie szwendacz filmowiec znany tez niektorym jako intruz z mazowsza lub przodownik pracy kurierstwa klubowego. na codzien latam czym popadnie czyli sluzbowozami a w pieknym miescie Ketrzynie chlopaki buduja mi autko na niedziele i zloty.
pozdrawiacze,
.ftb
Nowy użytkownik
Lechu witam wszystkich:) dla tych którzy mnie nie znają Audi 80 B4 quattro Competition, silnik W12 6.0 wersja rządowa:) dobra z tym piecem mały żart, pozdrawiam i obiecuje że niedługo wpadnę, albo nie wpadnę tylko przyjadę na spot:)
Siemanko Mam na imię Adam (kminas) jestem ze Świekatowa 40km od CB, 30km od CTU, 30km od CSW i śmigam 80 B4 granat 2.0 ABT